Lundegaardens nye økologiske sæber

Oprettet d.

Lundegaardens nye økologiske sæber

Lundegaardens nye økologiske sæber

Længe har vi og vores kunder haft et stort ønske om solide økologiske sæbe barer, men da Lundegaardens værksted P.t er under ombygning, har vi været meget udfordret på kapacitet og plads, da sæbefremstilling kræver meget plads og lager. Blandt andet skal sæber modne” i mindst 4 uger før de kan pakkes og anvendes.

Vi har derfor undersøgt mulighed for et samarbejde med en anden kosmetik producent, og har valgt at indgå et stærkt samarbejde med en lille lokal familievirksomhed i EU, med et bankende grønt hjerte (ligesom os selv), der fremstiller de skønnest, smukkeste og lækreste økologiske sæbe bars, specielt til os og vores kunder. De leverer et kvalitetsbalanceret alternativ direkte fra naturen til den daglige hygiejne og hudpleje.

Alle sæber er fremstillet ved såkaldt koldproces metode, hvor oliernes plejende fedtstoffer og æteriske olier bevares. Alle sæber er lavet af forsæbet rå koldpressede vegetabilske olier, urter og æteriske olier.

Sæberne er gennemført håndlavede, under laboratorieforhold med 100% naturlige ingredienser, så vidt muligt ALTID økologiske og lokal produceret. Hver sæbe bugner af nærende olier samt plejende og nyttige urter. Producenten udvinder selv egne ekstrakter af lokale urter.

Deres team har en stor viden og erfaring, hvor en garanti for kompetence, og kvalitet er en topprioritet i deres produktion. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt, før de anvendes i produkterne. De bruger meget sparsom teknologi, der i videst muligt omfang bevarer råvarernes kvaliteter, i det færdige produkt.

Vi ser frem til et fantastisk samarbejde og er utrolig beæret over at få fremstillet vores sæber, hos denne ualmindelig dygtige sæbe håndværker, der leverer et produkt ud over det sædvanlige.

Jeg håber at i vil tage godt imod vores nye sæber, og få ligeså stor glæde ved at bruge dem, som vi selv har her på Lundegaarden.

De kærligste hilsner

Helle fra Lundegaardens