Handelsbetingelser - Terms of trade

Generelle oplysninger ( Terms and Conditions for Wholesale Orders below)


LUNDEGAARDENS-HUDPLEJE.DK

V / Helle & Arne Nørrevang
Cvr. 18457687
Lejlighedsvej 2

4592 Sejerø
info@lundegaardens-hudpleje.dk 

 

Priser 

Alle priser er oplyst inkl. moms i DKK.

 


Betaling

Vi modtager betaling med de fleste betalingskort via onpay eller Mobilepay app. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Du kan også vælge at betale ved bankoverførelse til NORDEA kontonr. 2190 - 689  889 7778 

B2B kunder kan desuden vælge betaling via faktura. Faktura sendes til oplyste mailadresse, så snart din ordre er afsendt. ( Betaling 14 dage netto. Bemærk ; Ved betaling efter forfald vil sagen blive overdraget til Inkasso uden yderligere varsel )

 


Levering

    

Ordre sendes med GLS. Du vælger selv din leveringsmåde under bestilling, hvor du også får oplyst den forventede leveringstid. Hvis du har mulighed for at hente din ordre på vores adresse, vælger du Bestil & Hent på Lundegaarden. Bestil & Hent pakker, kan typisk afhentes den efterfølgende hverdag, efter at ordrebehandlingen er påbegyndt. Bestil & Hent pakker skal afhentes indenfor 2 hverdage.

Vores private kunder i Danmark tilbydes GRATIS FRAGT ved køb fra 500,00 kr og derover. (gælder pakker uden omdeling)

Vi sender som udgangspunkt din ordre indenfor 1-3  dage ( gælder alle hverdage ). Du modtager et pakkenummer når din pakke er afsendt. 

Der kan forekomme et par dages længere levering ved kampagner, såsom fri fragt med mere. Vi tage desuden forbehold for forsinkelser ved vejrlig , da vores forsendelser sendes fra en ikke brofast ø. Ydrligere vil der komme ekstra leveringstid ved afholdelse af ferie, lukkedage med videre.

OBS at pakker først skannes den efterfølgende hverdag, efter at de er sendt! Da vi sender fra en ikke brofast ø, skal din pakke sendes med en færge, hvor den afhentes den efterfølgende morgen.

Forbehold for udsolgte produkter; Vi bestræber os på at sende de bestilte varer, men i tilfælde af udsolgte produkter vil vi normalt afsende din ordre med de tilgængelige varer (medmindre de udgør hovedparten af ordren). I så fald vil du modtage en besked via e-mail, eller vi er desværre nødt til at annullere din bestilling. Dette gøres med det formål at undgå forsinkelser i leveringen.

(obs  hvis din pakke sendes retur, fx. ikke afhentet fra pakkeshop eller fejl i adressen.) Refunderer vi beløbet til dit betalingskort (fratrukket porto). Vi kan ikke tilbyde at gensende pakken. I stedet bedes du ligge en ny bestilling.

Fortrydelsesret

Reklamation skal ske indenfor 24 timer af varens modtagelse

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@lundegaardens-hudpleje.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

                                                                                                                 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

OBS. Hvis din returvarer er et plejeprodukt modtager vi KUN returvarer i UBRUDT emballage.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Det anbefales at sende din returpakke med følgenummer, for at sikre at den ikke går tabt.

Du kan  HER købe en returlabel hos os og spare porto.


Varer undtaget fortrydelsesretten


Enkelte varer omfattes ikke af fortrydelsesretten. Dette gælder for pleje- og hygiejneprodukter.  For disse varer gælder fortrydelsesretten kun, hvis originalemballagen er uåbnet.

 

  • Mundbind ( tages IKKE retur af hygiejnemæssige årssager )

 

  • Ved køb af emballage-frie produkter. ( tages IKKE retur af hygiejnemæssige årssager )

 

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen for dit varekøb, modtaget fra dig, leveringsomkostninger er dog ikke inkluderet i tilbagebetalingen. Tilbagebetalingen sker, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre vores priser, dog vil optagne ordre altid blive leveret til de angivne priser


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lundegaardens- hudpleje.dk

V / Helle & Arne Nørrevang
Lejlighedsvej 2

4592 Sejerø 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Lundegaardens-hudpleje.dk

V / Helle & Arne Nørrevang
Lejlighedsvej 2

4592 Sejerø 

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Vi modtager KUN pakker sendt med Postnord.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på Lundegaardens-hudpleje.dk er Helle Nørrevang - Lejlighedsvej 2 - 4592 - Sejerø
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Lundegaardens - Inspired By Nature, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@lundegaardens-hudpleje.dk 
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@lundegaardens-hudpleje.dk  . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. https://www.forbrug.dk/klagemuligheder/klager-over-koeb-i-danmark/saadan-starter-du-en-klagesag/

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 27-05-2024

 

© Copyright på alt tekst og billeder