Om Lundegaardens hudpleje

 

 

 

Lundegaardens- Inspired By Nature  er en lille Ø virksomhed, beliggende på den skønne Ø Sejerø i Danmark. 

Mennesket bag er Helle Nørrevang, som er født og opvokset på øen.

 

Alle produkter er inspireret af øens natur, lige fra duftende rosen buske til den vilde vandmynte. Alt fremstilles på gårdens lille værksted, ved hjælp af håndkraft, kreativitet , økologi, råvarer af bedste kvalitet, og ikke mindst naturlige ekstrakter / udtræk.

 

 

- mit hjerte er med i alt hvad jeg fremstiller, og jeg gør altid mit bedste til, at du som kunde, får et produkt af den højeste kvalitet.

 

Jeg er tilmeldt CPNP ( Cosmetics Products Notification Portal ) - hvilket er et krav til alle kosmetik producenter, som man skal være tilmeldt før at man må sælge produkter. EU har meget strenge regler for salg af kosmetik produkter. Alle produkter, ingredienser m.m skal indtastes i deres database, som en sikkerhed til dig som forbruger. Jeg har fået sikkerheds godkendt alle mine produkter af en kemiker.

Denne godkendelse gør “desværre” også, at jeg ikke længere må anvende vildt-plukket blomster/urter, da jeg ikke kan garanterer , at disse ikke har været udsat for pesticider. Derfor benytter jeg nu en godkendt leverandør, som lever op til de krav der kræves.

 

Jeg har fokus på at benytte så enkelt, genavendelig og miljøvenlig emballage som muligt. Flere af mine produkter er faktisk helt uden emballage eller blot med et enkelt papirbånd omkring. Cremer og salve påfyldes glas emballage.

Enkelte produkter sælge vi i "bulk" køb- af 5 eller 10 lit. plast dunke.

 

På Lundegaardens anvender vi desuden ren grøn energi, da vi er 100 % dækket året rundt, fra vores hustandsvindmøller og solpaneler.

 

I samarbejde med en virksomhed i England, får jeg fremstillet enkelte af de økologiske baser som jeg anvender til mine produkter.

Disse gennemtjekkede baser er certificeret økologiske af Soil association UK ( svarer til Ø-mærket ) - med udgangspunkt i disse baser, kan jeg derfor garanterer en høj kvalitet, sikkert indhold og ikke mindst et skønt certificeret produkt.

 

Jeg håber at du finder ligeså stor glæde i mine produkter fra Sejerø

 

De bedste hilsner

 

Helle fra Lundegaardens