Om os

 

Velkommen til Lundegaardens BeautyLab - en lille familieejet ø-virksomhed med en stor passion for naturlig skønhed.

Vores rejse begyndte tilbage i 2015 med en simpel passion for naturligt duftende håndsæber, men siden da har vi udviklet os til at blive en af Danmarks mest anerkendte producenter af skånsomme og luksuriøse Shampoo bars.

 

Vores eget værksted og lagerfaciliteter er 100% drevet af grøn energi

 

Det unikke ved Lundegaardens BeautyLab er vores dedikation til kvalitet og bæredygtighed. Vores eget værksted og lagerfaciliteter er 100% drevet af grøn energi fra vores egne husstandsvindmøller og solpaneler, og vi fremstiller størstedelen af vores produkter på vores eget værksted på den smukke ø Sejerø i Danmark, herunder vores stolthed og kerneprodukt: Shampoo og balsam bars.

Disse har fået stor anerkendelse som nogle af de bedste i Danmark!

 

 

Som en naturlig udvikling af vores virksomhed, og for at følge med efterspørgslen, har vi outsourcet enkelte produkter til engagerede kosmetikvirksomheder og dygtige samarbejdspartnere i Europa. Disse nøje udvalgte samarbejdspartnere fremstiller produkter efter nøje udviklede opskrifter, og vi værner om vores partnerskab med små producenter, der deler vores grønne værdier.

 

 

 

 

Vi er stolte over at være en del af øens historie og bidrage til dens fortsatte udvikling.

 

 

Vores hjem er øen Sejerø, berømt for sin naturskønhed og afslappede livsstil. Vi er stolte over at være en del af øens historie og bidrage til dens fortsatte udvikling. Lundegaardens BeautyLab er forankret i denne unikke atmosfære, og vores produkter er inspireret af øens natur og kultur - fra den forfriskende brise fra havet til de blomstrende enge og de smukke strande.

 

 

Når du køber fra Lundegaardens BeautyLab, kan du være sikker på at få produkter af høj kvalitet, der ikke kun plejer din hud og dit hår skånsomt, men også gør en positiv forskel for vores miljø.

Vores mål er at bringe et strejf af ø-livet og dets skønhed til dig gennem vores produkter, så du kan nyde naturlig velvære med god samvittighed.

 

Vi håber, at du vil nyde vores produkter lige så meget, som vi nyder at skabe dem.

Tak fordi du støtter vores lille familieejet virksomhed og vores mission om at levere bæredygtig skønhed til verden.

 

Med venlig hilsen,


Helle Tranborg Nørrevang


Grundlægger, Lundegaardens BeautyLab

 

 

 

* Testvinder i Politikens test af Shampoo bars, 2020