Om Lundegaardens hudpleje

 

 

 

Lundegaardens- Inspired By Nature  er en lille Ø virksomhed, beliggende på den skønne Ø Sejerø i Danmark. 

Mennesket bag er Helle Nørrevang, som er født og opvokset på øen.

Det hele begyndte lidt ved et tilfæde, da min ældste datter tilbage i 2015 ville lave en personlig julegave til hendes bedstemødre. Valget faldt på hjemmelavet sæbe, og jeg trådte til som hjælpende hånd. Siden den dag fandt jeg min store passion for sæberiet.

Der er sket meget hos Lundegaardens, og flere produkter er kommet til. Blandt andet den meget populære shampoo bar, Hair Crystal Bar, som er 100 % udviklet og fremstillet her på Sejerø. Denne shampoo bar blev testvinder i Politiken i 2020. 

Alle mine produkter er inspireret af øens natur, lige fra duftende rosen buske til den vilde vandmynte. Alt fremstilles ved hjælp af håndkraft, kreativitet , økologi, råvarer af bedste kvalitet, ikke mindst naturlige ekstrakter / udtræk.

 

- mit hjerte er med i alt hvad jeg fremstiller, og jeg gør altid mit bedste til, at du som kunde, får et produkt af den højeste kvalitet.

 

Jeg er tilmeldt CPNP ( Cosmetics Products Notification Portal ) - hvilket er et krav til alle kosmetik producenter, som man skal være tilmeldt før at man må sælge produkter. EU har meget strenge regler for salg af kosmetik produkter. Alle produkter, ingredienser m.m skal indtastes i deres database, som en sikkerhed til dig som forbruger. Jeg har ligeledes fået sikkerheds godkendt alle mine produkter af en kemiker.

Denne godkendelse gør “desværre” også, at jeg ikke længere må anvende vildt-plukket blomster/urter fra Sejerø, da jeg ikke kan garanterer , at disse ikke har været udsat for pesticider. Derfor benytter jeg nu en godkendt leverandør, som lever op til de krav der kræves.

 

Jeg har fokus på at benytte så enkelt, genavendelig og miljøvenlig emballage som muligt. Cremer og salve påfyldes glas emballage.

Enkelte produkter sælge vi i "bulk" køb- af 5 eller 10 lit. plast dunke.

 

På Lundegaardens anvender vi desuden ren grøn energi, da vi er 100 % dækket året rundt, fra vores hustandsvindmøller og solpaneler.

 

Vi forpligter os til at minimere vores miljøpåvirkning så meget som overhovedet muligt. Derfor er vi hos Lundegaardens meget opmærksom på at samarbejde med de råvarer producenter, der producerer så tæt på som muligt, hvor råvaren kommer fra,  for at spare på transporten . Vi har et tæt samarbejde med virksomheder i mange forskellige lande, både råvarer producenter samt andre kosmetik virksomheder i EU.

Jeg håber at du finder glæde i vores produkter.

 

De bedste hilsner

 

Helle fra Lundegaardens