Om Lundegaardens hudpleje

 

 

 

Lundegaardens- Inspired By Nature  er en lille Ø virksomhed, beliggende på den skønne Ø Sejerø i Danmark. 

Mennesket bag er Helle Nørrevang, som er født og opvokset på øen.

 

Alle produkter er inspireret af øens natur, lige fra duftende rosen buske til den vilde vandmynte. Alt fremstilles på gårdens lille værksted, ved hjælp af håndkraft, kreativitet , økologi, råvarer af bedste kvalitet, og ikke mindst naturlige ekstrakter / udtræk.

 

- Naturen har været brugt som skønhedspleje i årtusinder, og jeg har et ønske om at sætte mere fokus på det "oprindelige", altså produkter fremstillet uden skadelige parabener, silikone, SlS, mikroplast m.m .... Da dette  ikke er nødvendigt for at fremstille skønne plejende produkter.

 

Jeg fremstiller bla. Sejerø sæben efter den æld gamle metode " varm-proces" . En metode benyttet siden det gamle romerrige. 

Denne metode er blevet lidt glemt, da den såkaldte kold-proces fremstilling har taget over, hvilket jeg synes er lidt ærgeligt.

Fordelen ved netop Varm-proces er at man dermed kan styre hvilke olier der ønskes forsæbet, og hvilke der skal forblive ædle rene olier. Dermed får man en ekstra lækker plejende sæbe, der udover at rengøre også tilfører plejende blødgørende olier.

Som duft i vores produkter anvender vi både Æteriske olier og naturidentisk duftolie. Vi har oplyst under hvert produkt, hvilke duft der er anvendt, ligeledes omkring deklarations pligtige allergener.

 

Varm- proces metoden skaber nogle smukke, rustikke marmoreret sæbestykker.

 

- mit hjerte er med i alt hvad jeg fremstiller, og jeg gør altid mit bedste til, at du som kunde, får et produkt af den højeste kvalitet.

 

Jeg er tilmeldt CPNP ( Cosmetics Products Notification Portal ) - hvilket betyder at jeg har tilladelse til at sælge mine produkter. EU har meget strenge regler for salg af kosmetik produkter. Alle produkter, ingredienser m.m skal indtastes i deres database, som en sikkerhed til dig som forbruger. Jeg har fået sikkerheds godkendt alle mine produkter af en fagperson. ( denne godkendelse gør “desværre” også, at jeg ikke længere må anvende vildt-plukket blomster/urter, da jeg ikke kan garanterer , at disse ikke har været udsat for pesticider. Derfor benytter jeg nu en godkendt leverandør, som lever op til de krav der kræves )

 

Jeg har fokus på at benytte så enkelt, genavendelig og miljøvenlig emballage som muligt. Flere af mine produkter er faktisk helt uden emballage eller blot med et enkelt papirbånd omkring. Cremer og salve påfyldes glas emballage. Desuden er vi medlem af "miljøvenlig pakning", dette betyder at vi genanvender så meget pakkeemballage som muligt, og bruger kun kasser/æsker fremstillet af genanvendt papir/pap.

 

På Lundegaardens anvender vi desuden ren grøn energi, da vi er 100 % dækket året rundt, fra vores hustandsvindmøller og solpaneler.

 

I samarbejde med en lille virksomhed i England, får jeg fremstillet enkelte af de økologiske baser jeg anvender til mine produkter. Disse gennemtjekkede baser er certificeret økologiske af Soil association UK ( svarer til Ø-mærket ) - med udgangspunkt i disse baser, kan jeg derfor garanterer en høj kvalitet, sikkert indhold og ikke mindst et skønt certificeret økologisk produkt, uden skadeligt kemi !

 

Jeg håber at du finder ligeså stor glæde i mine produkter fra Sejerø, som jeg selv - og ikke mindst mit udvalg at håndplukket tilbehør til den bæredygtige livsstil, som du finder i webshoppen

 

De bedste hilsner

 

Helle fra Lundegaardens Hudpleje - Sejerø

 

 

 

Udover vores egne produkter, har vi salg af livstilstilbehør, med fokus på økologi, miljø- & bæredygtighed.

Produkterne udvælger vi med omhu, hvor de små lokale producenter & unikke håndværkere er i centrum. 

 
 
 
Miljøvenligpakning