Om Lundegaardens hudpleje

 

 

 

Lundegaardens- Inspired By Nature  er en lille Ø virksomhed, beliggende på den skønne Ø Sejerø i Danmark. 

Mennesket bag er Helle Nørrevang, som er født og opvokset på øen.

 

Alle produkter er inspireret af øens natur, lige fra duftende rosen buske til den vilde vandmynte. Alt fremstilles på gårdens lille værksted, ved hjælp af håndkraft, kreativitet , økologi, råvarer af bedste kvalitet, og ikke mindst naturlige ekstrakter / udtræk.

 

 

- mit hjerte er med i alt hvad jeg fremstiller, og jeg gør altid mit bedste til, at du som kunde, får et produkt af den højeste kvalitet.

 

Jeg er tilmeldt CPNP ( Cosmetics Products Notification Portal ) - hvilket er et krav til alle kosmetik producenter, som man skal være tilmeldt før at man må sælge produkter. EU har meget strenge regler for salg af kosmetik produkter. Alle produkter, ingredienser m.m skal indtastes i deres database, som en sikkerhed til dig som forbruger. Jeg har fået sikkerheds godkendt alle mine produkter af en kemiker.

Denne godkendelse gør “desværre” også, at jeg ikke længere må anvende vildt-plukket blomster/urter, da jeg ikke kan garanterer , at disse ikke har været udsat for pesticider. Derfor benytter jeg nu en godkendt leverandør, som lever op til de krav der kræves.

 

Jeg har fokus på at benytte så enkelt, genavendelig og miljøvenlig emballage som muligt. Cremer og salve påfyldes glas emballage.

Enkelte produkter sælge vi i "bulk" køb- af 5 eller 10 lit. plast dunke.

 

På Lundegaardens anvender vi desuden ren grøn energi, da vi er 100 % dækket året rundt, fra vores hustandsvindmøller og solpaneler.

 

Vi forpligter os til at minimere vores miljøpåvirkning så meget som overhovedet muligt. Derfor er vi hos Lundegaardens meget opmærksom på at samarbejde med de råvarer producenter, der producerer så tæt på som muligt, hvor råvaren kommer fra,  for at spare på transporten . Vi har et tæt samarbejde med virksomheder i mange forskellige lande, både råvarer producenter samt andre kosmetik virksomheder i EU. Blandt andet har vi et tæt samarbejde med en lille familiedrevet virksomhed i Varna, der står for fremstillingen af vores økologisk sæbe bar. Georgie er manden bag , og han har en stor viden og passion for sæbe fremstilling af højeste kvalitet og har et grønt bankende hjerte som mig <3

 

Jeg håber at du finder glæde i vores produkter.

 

De bedste hilsner

 

Helle fra Lundegaardens